Staša Košarac

Ovo je profil iz mandata (2014)

0%
Broj pitanja: 32
Broj odgovora: 0
Stranka
SNSD
Parlament
Parlamentarna skupština BiH
Dom parlamenta
Predstavnički dom
Kratka biografija
Staša Košarac je rođen 19. marta 1975. godine u Sarajevu, oženjen, otac troje djece. Završio je Fakultet za industrijski i poslovni menadžment u Beogradu. U mandatu od 2004-2006. obavljao je funkciju narodnog poslanika u NSRS, a od 2006-2010. obavljao je funkciju predsjedavajućeg Kluba delegata srpskog naroda u Vijeću naroda RS. Od 2010-2014. obavljao je funkciju šefa Kluba delegata srpskog naroda u Domu naroda BiH, a u poslednjoj godini mandata i funkciju Predsjedavajućeg Doma naroda BiH. Od Republičke organizacije porodica nestalih, zarobljnih i poginulih civila i vojnika Republike Srpske nagrađen je Poveljom organizacije za izuzetan doprinos u unapređenju procesa traženja nestalih Srba, a za izuzetan doprinos u razvoju opština Istočni Stari Grad, Trnovo i Istočno Novo Sarajevo nagrađen je Poveljama opština kao najvećim priznanjima. Istaknuti je sportski radnik zašto je nagrađen i Zlatnom poveljom FK „Slavija“, a obavljao je i funkciju potpredsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske. Trenutni je predsjednik KMF „Tango“ I. Sarajevo. Član je SNSD-a od 1998. godine i trenutno je član GO SNSD-a.
Izborna jedinica
523
Pozicija
Zastupnik
Broj osvojenih glasova
22836

Pitanje: Postovani, da li je moguce istovremeno tvrditi da se zeli drzavi BiH napredak i bolji zivot svih njenih gradjana i javno izrazavati zelju da drzava sto prije propadne i da nema gotovo nikakvih ovlastenja nad cijelom teritorijom,sto je odlika jake i stabilne drzave. Te dvije stvari mi se cine kontradiktornim pa ako moze objasnjenje sta je veci prioritet za Vas.

Pitanje postavljeno: 19.02.2016  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Pitanje: Koja je svrha referenduma u RS-u, najavljenog za 15. novembar?

Pitanje postavljeno: 07.10.2015  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Sva direktna pitanja

Pitanje: Da li podržavate uvođenje zabrane bliskim srodnicima izabranih i imenovanih zvaničnika da budu članovi upravnog odbora, skupštine, uprave ili menadžmenta javnih ustanova, te privatnih preduzeća kojim je vlada dala olakšice u iznosu većem od 10.000 KM godišnje?

Pitanje postavljeno: 19.06.2018  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Pitanje na zakonu: Prijedlog Zakona o sprečavanju sukoba interesa u institucijama BiH - Bojić, Rančić, Emrić, Zelenika, Arnaut, Magazinović, Šepić, Gasal-Vražalica

Vidi sva pitanja na zakonu

Pitanje: Da li se slažete sa uvođenjem obaveze telekom operaterima da besplatno omoguće pozive, SMS-ove i e-pozive na brojeve za hitne slučajeve?

Pitanje postavljeno: 30.01.2018  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Pitanje na zakonu: Prijedlog zakona o dopunama Zakona o komunikacijama BiH

Vidi sva pitanja na zakonu

Sva pitanja po zakonima