Nebojša Radmanović

Ovo je profil iz mandata (2014)

0%
Broj pitanja: 24
Broj odgovora: 0
Stranka
SNSD
Parlament
Parlamentarna skupština BiH
Dom parlamenta
Dom naroda
Kratka biografija
Nebojša Radmanović je rođen 1949. godine u Gračanici. Osnovnu školu je završio u Banjaluci 1963. godine, a Gimnaziju 1967. godine. Diplomirao je historiju na beogradskom Filozofskom fakultetu 1974. godine. Od 2000. godine je bio predsjednik Demokratske socijalističke partije (DSP), a nakon što se ta stranka 2002. spojila sa Strankom nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika, Radmanović postaje predsjednik Izvršnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).
Izborna jedinica
Pozicija
Delegat

Pitanje: Da li će SNSD podržati zakon o konverziji CHF-a, jer kako sam čula upravo je Vaša stranka ta koja ne želi da ovaj Zakon ugleda svjetlo dana? Postaje veoma sumnjivo vaše protivljenje zakonu...vjerujem da je lobi banke veoma jak!!!????

Pitanje postavljeno: 27.11.2015  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Pitanje: Molim Vas da mi prvo odgovorite koliko ljudi je zaposleno u Agenciji za borbu i suzbijanje korupcije? A drugo osnovat ćete Komisiju za sukob interesa pri toj Agenciji? Po kojim principima bi se birali članovi u toj Komisiji? Molim detaljnije objašnjenje jer ovakav način ''suzbijanja korupcije'' mi je vrlo diskutabilan.

Pitanje postavljeno: 04.11.2015  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Sva direktna pitanja

Pitanje: Podržavate li predloženi način izbora članova Komisije za odlučivanje o sukobu interesa i smatrate li da će na taj način predstavljati nezavisno tijelo za odlučivanje o sukobu interesa?

Pitanje postavljeno: 19.06.2018  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Pitanje na zakonu: Prijedlog Zakona o sprečavanju sukoba interesa u institucijama BiH - Bojić, Rančić, Emrić, Zelenika, Arnaut, Magazinović, Šepić, Gasal-Vražalica

Vidi sva pitanja na zakonu

Pitanje: Da li će po vašem mišljenju ograničenje raspisivanja poništenog javnog oglasa smanjiti zloupotrebe javnih oglasa od strane institucija u smislu poništavanja i raspisivanja istog oglasa u zavisnosti od prijavljenih kandidata?

Pitanje postavljeno: 19.03.2018  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Pitanje na zakonu: Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu u institucijama BiH

Vidi sva pitanja na zakonu

Sva pitanja po zakonima