Damir Džeba

Ovo je profil iz mandata (2018)

0%
Broj pitanja: 5
Broj odgovora: 0
Stranka
HDZ BiH
Parlament
Parlament Federacije BiH
Dom parlamenta
Dom naroda
Kratka biografija
Damir Džeba rođen je 30. maja 1976. godine u Mostaru i njegovo mjesto prebivališta je Mostar. Po nacionalnosti je hrvat, a stranka kojoj pripada je HDZ BiH. Profesor je hrvatskog jezika i književnosti, te engleskog jezika i književnosti. Radno iskustvo stiče radom u HDZ BiH Mostar, kao savjetnik predsjednika FBiH i kao predsjednik Kluba poslanika hrvatskog naroda u Skupštini HNK. Stranačke aktivnosti i dosadašnji politički angažman: - Glavni tajnik mladeži HDZ BiH, međunarodni tajnik HDZ BiH; - Izvršni ravnatelj političke akademije HDZ BiH; - Predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar; - Predsjednik Kluba hrvatskog naroda u Skupštini HNŽ-a. Oženjen je i otac dvoje djece.
Izborna jedinica
Pozicija

Pitanje: Pozz , kada će biti smijenjen direktor agencije za oduzetu imovinu , te biti naložena revizija agencije ? Izvještaj je odavno oboren , a da ste pročitali sve izvještaje do sad svi bi bili oboreni te i uočili krađu Federacije ! Lp

Pitanje postavljeno: 08.07.2021  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Pitanje: Postovani gdine Džeba cijenim vaš rad i koristim priliku da vas zamolim da zastupnički a i stranački pokušate djelovati preko kadrova vaše stranke u Federalnom min. prometa prema odgađanju radova u tunelu crnaja.Dnevno nas stotine a i dosta glasača vaše stranke prolazi tunelom crnaja a radovi bi nas doveli u nemoguć položaj te vas molim da urgirate ka odgodi.Unaprijed hvala.

Pitanje postavljeno: 17.09.2020  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.
Stranica 1 od 1