Azmir Husić

0%
Broj pitanja: 9
Broj odgovora: 0
Stranka
SDA
Parlament
Parlament Federacije BiH
Dom parlamenta
Predstavnički dom
Kratka biografija

Azmir Husić, bivši član Pokreta demokratske akcije (PDA) i trenutni član Stranke demokratske akcije (SDA), dolazi iz Tuzle. Vlasnik je fudbalskog kluba Tuzla City te kompanija Heez transport i Heez gradnja.

Azmira Husića šira javnost u BiH upoznala je putem sporta. Bio je tri godine prvi čovjek tuzlanskog nogometnog kluba Sloboda (od 2013. do 2016. godine), a onda je osnovao klub Tuzla City.


Izborna jedinica
3
Pozicija
Broj osvojenih glasova
8072

Pitanje: Poštovani,Molimo Vas da od Općinskog suda u Sarajevu/Tuzli/Mostaru i Bihaću zatražite evidenciju u skladu sa članom 76. Zakona o stečaju (FBIH 53/2021).........................................................................................................................................................Član 76.(Broj predmeta koji može voditi stečajni upravnik)(1) Stečajni upravnik može voditi dva stečajna postupka istovremeno.(2) Nadležni sud uređuje i vodi evidenciju o otvorenim stečajnim postupcima, angažovanim upravnicima i broju predmeta kojima su upravnici zaduženi. Naime, stečajne sudije uporno imenuju stečajne upravitelje koji su već angažovani u većem broju slučajeva nego što je zakon propisao. Da vidimo da li sudije poštuju zakon.Unaprijed hvala

Pitanje postavljeno: 20.09.2023  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.