Ljubica Miljanović

0%
Broj pitanja: 1
Broj odgovora: 0
Stranka
SNSD
Parlament
Parlamentarna skupština BiH
Dom parlamenta
Predstavnički dom
Kratka biografija

Ljubica Miljanović rođena je 01.10.1958. godine u Mostaru. Osnovnu školu i Gimnaziju „Aleksa Šantić“ završila je u rodnom gradu, dok Medicinski fakultet završava u Sarajevu. Miljanović je živjela i radila u Mostaru do 1992. godine, kada odlazi u Trebinje. Na Medicinskom fakultetu Univeziteta u Beogradu specijalizirala je radiologiju, a subspecijalizaciju onkologije na Institutu za radiologiju i onkologiju Srbije u Beogadu. Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske dodijelilo joj je titulu primarijusa. Miljanović je bila pomoćnica direktora za medicinska pitanja, a nakon toga i v. d. direktora JZU Bolnice Trebinje. Osnivačica je odjeljenja za onkologiju u Bolnici Trebinje. 

U svom javno-političkom angažmanu obavlja funkciju podpredsjednika GO Saveza nezavisnih socijaldemokrata Trebinje, a na lokalnim izborima u više navrata birana je za odbornika u Skupštini grada Trebinja. U periodu od 2014. do 2018. godine delegat je Kluba srpskog naroda u Vijeću naroda Republike Srpske. Bila je zastupnica SNSD-a u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine od 2019. godine do 2022. godine. Član je upravnog odbora humanitarne Fondacije Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske „Sveti Vukašin“ i aktivan član Upravnog odbora Udruženja građana „NADA“ za očuvanje zdravlja stanovništva.

Izborna jedinica
3
Pozicija
Broj osvojenih glasova
9224

Pitanje: Postovani parlamentarci javno Vam se obracam kao pripadnik OS BiH da usvojite ovaj zakon i ispravite nepravdu gdje i mi preko 35 godina mozemo dobiti šansu da izađemo na konkurs i ostanemo i službi.

Pitanje postavljeno: 16.05.2023  Podijeli. Vidi pitanje Parlamentarac/ka nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Pitanje na zakonu: Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o službi u Oružanim snagama BiH

Vidi sva pitanja na zakonu
Stranica 1 od 1